ДИСТРИБУТОР НА OMRON INDUSTRIAL AUTOMATION - ПРОДУКТИ ЗА ИНДУСТРИАЛНА АВТОМАТИЗАЦИЯ

sofia@sitel-omron.com

Пазарска кошница

0 Продукт(и)  - 0.00 лв
 • Честотни регулатори OMRON Q2V до 30 kW

  Висок клас - векторен контрол - вграден EMC филтър!Разгледай >>
 • Най-тънките индустриални релета G2RV-SR

  Вече с 25% по-малки и вградена LED индикация в цокълаРазгледай >>
 • ИМПУЛСНИ ЗАХРАНВАЩИ БЛОКОВЕ

  Тип книга, компактни, защитени. Отстъпка за количество S8VK - 24DCРазгледай >>
 • Терморегулатори E5CC, термосензори и SSR релета

  едни от най-разпространените моделиРазгледай >>
 • Честотни регулатори OMRON Q2A

  за големи мощности до 355kWРазгледай >>
 • ФОТОЕЛЕКТРИЧНИ ДАТЧИЦИ

  цилиндрични, правоъгълни, светлинни влакна при ограничено пространство и др.Разгледай >>
 • ПРОГРАМИРУЕМИ ЛОГИЧЕСКИ КОНТРОЛЕРИ

  Разгледай >>

Ниските и високи околни температури вече не са проблем за новите импулсни захранвания S8VK на OMRON

 

 

 

 

Компактните индустриални захранвания от новата серия S8VK на OMRON имат изключително широк обхват на работна температура - от -40 ° C до + 70 ° C за семейството S8VK-G - гарантирайки стабилна работа там, където други захранвания не могат да се справят, дори и при най-суровите условия.

Много изходни терминали

Новите захранващи устройства на OMRON - S8VK предлагат бърза и лесна инсталация с подобрена скоба за закрепване на DIN-шина. Също така разполагат с много изходни терминали - две положителни и три отрицателни - за опростяване и ускоряване на окабеляването


Компактни захранващи устройства

Захранванията S8VK са с 13% по-малки от други, подобни, което ги прави най-компактните от този тип, налични понастоящем. Това означава, че може значително да се спестява пространство в ел. таблата. Компактният размер на устройствата е постигнат без да се компрометира производителността или надеждността. В допълнение към техния широк диапазон на работните температури, всички модели предлагат висока устойчивост на вибрации и удари, допълнени от изключителни MTBF оценки.

Перфектният избор за вашите нужди

Новите модули, основани на опита на OMRON, като водещ производител на индустриални захранващи устройства, се предлагат в три семейства: икономичен S8VK-C Lite, стандартен S8VK-G Pro и върхова гама S8VK-R Pro-plus.

 

Lite - семейство S8VK-C за 24V DC

Серията S8VK-C - Lite е идеалния избор за приложения, които изискват надеждно висококачествено захранване. Захранващите устройства в тази фамилия имат работен температурен диапазон от -20º до + 60ºC и универсален вход от 100 до 240 V AC - 50/60 Hz. S8VK-C Lite захранвания се предлагат с мощност от 60 до 480 W при 24V DC.

Pro - S8VK-G - за различни напрежения

За потребители, изискващи по-голяма универсалност, може да използват S8VK-G Pro. Устройствата от тази фамилия могат да се свързват успоредно и да предлагат по-широк работен температурен диапазон (-40º до + 70ºC). Серията S8VK-G Pro е подходяща за работа с вход от 100 до 240 V AC или от 90 до 350 V DC и може да предостави изходна мощност от 15 до 480 W при различни изходни напрежения.

S8VK-T - Pro - захранващи блокове с трифазен вход и 24V DC изход (5 до 40A)

Гамата захранвания на OMRON - S8VK бeше допълнена и с модели с трифазен вход за изход 24V DC и мощности 120W, 240W, 480W и 960W (40A).

Pro-plus - семейство S8VK-R

Продуктите S8VK-R Pro-plus са устройства за допълнително подсигуряване, проектирани да отговарят на най-критичните изисквания. Характеристиките включват визуални индикатори за подсигуряване и текущ баланс на тока, както и сигнален изход за потвърждение.

 

 

Може да си изберете захранващи блокове в нашия електронен магазин, както и да закупите от тук.